Mijn naam is Marja Bak, van 1980 tot 1986 was ik Nederlands Kampioen Marathon. Ik was een erg fanatiek sporter en werd mede daardoor wereldkampioen op de halve marathon in 1980. 1.13.57

Ik heb in het verleden tandheelkunde gestudeerd. Helaas werd ik in 1995 geconfronteerd met de kankervorm Hodgkin. Mede door chemotherapie en bestralingen werd ik uiteindelijk weer genezen verklaard.
Ondanks mijn voortvarende en ogenschijnlijke positieve genezingsproces werd er in 1998 wederom Non-Hodgkin op mijn lever geconstateerd “een B Lymphoom stadium 3-4” die niet te behandelen blijkt.
Ik kreeg advies van een natuurgeneeskundige arts en werd verder door hem behandeld.
Het resultaat was verbluffend te noemen; het bleek na behandeling een ingekapseld lymfoom geworden, daarnaast had ik veel meer energie, ik kon weer leven en genieten.
Mijn interesse was zo dusdanig gewekt dat ik besloot mijn carrière als Natuurgeneeskundige therapeut te starten. Ik heb een studie van 2 jaar gevolgd bij Academie Sagho. Ik wist zeker dat mijn ervaring, vechtersmentaliteit en levenslust mensen verder kon helpen dan de bestaande en voorhanden zijde geneeskunde.

Inmiddels ben ik gespecialiseerd als:

  • Orthomoleculair Therapeut
  • Natuurgeneeskundige voedingstherapeut
  • Celzout therapeut Master

Wij werken met o.a. vega check en vega test. We zien mooie en positieve resultaten in alle vormen en bij verschillende soorten mensen en aandoeningen. Of het nu gaat om voedingsproblemen, allergieën bij volwassenen en kinderen, intolerantie of disbalans in het lichaam, het lichaam kan met de juiste aanpak zelf heel veel genezen.

Wil je een afspraak maken? Gebruik het contact formulier of bel ons.

We zijn op Maandag, Dinsdag, Woensdag en Vrijdag te bereiken van 9-12. Mocht je bestellingen willen doen voor bijv. supplementen, gebruik dan het contactformulier.